Winkelen

Dagelijkse boodschappen

Voor uw dagelijkse boodschappen kunt u terecht bij een van onze supermarkten. Voor overige benodigdheden, wellicht bij eens van onze retailers die voor uw klaar staan.

Den Haag – Van Bergenstraat

Jumbo supermarkt ter grootte van 3.611 m² BVO gelegen aan de haven van Scheveningen. Parkeren is mogelijk in de overdekte parkeergarage op verdieping -1.

Aalten – Admiraal de Ruyterstraat

In 2012 heeft A.J. Real Estate nieuwbouw supermarkten met eigen parkeerterrein gerealiseerd ten behoeve van de supermarkten Jumbo en Aldi. Op het dak van de Jumbo zijn ongeveer 500 zonnepanelen geplaatst.

Den Haag – Elandstraat

Albert Heijn supermarkt ter grootte van circa 7.600 m² BVO. De supermarkt is centraal gelegen in Den Haag en is voor Albert Heijn een van de belangrijkste supermarkten in haar portefeuille.

Roermond – WC Donderberg

Winkelcentrum Donderberg is een wijkwinkelcentrum met een regionale functie, welke in 2013 in opdracht van A.J. Real Estate volledig is gerenoveerd. In het winkelcentrum heeft A.J. Real Estate Lidl, Jan Linders, Zeeman, Spare Rib Express, Read Shop en een Poolse supermarkt in eigendom. Op het winkelcentrum zijn ongeveer 800 zonnepanelen geplaatst.

Winkelen

Lunteren – Dorpsstraat

In 2016 hebben wij de gevel geüpgraded en past het helemaal in het straatbeeld van Lunteren. Wij hebben een tweetal winkelruimtes, een van 300 m² BVO verhuurd aan Etos en een winkelruimte van 345 m² BVO verhuurd aan Ter Stal.

Nunspeet – Dorpsstraat

De gevel is geüpgraded in 2016, waardoor het object fraaie uitstraling heeft. Wij hebben een tweetal winkelruimtes, een van 327 m² BVO verhuurd aan Okay Winkels en een winkelruimte van 602 m² BVO verhuurd aan Ter Stal.

Noordwijkerhout – Dorpsstraat

In het centrum van Noordwijkerhout heeft A.J. Real Estate in eigendom onder andere een Kruidvat, Lidl, Albert Heijn, Gall en Gall en Bakker van Maanen, alsmede de ondergelegen parkeergarage met circa 200 parkeerplaatsen.

Winterswijk – Wooldstraat

In het hart van het centrum van Winterswijk zijn drie winkels gelegen welke wij in eigendom hebben en verhuurd zijn aan de retailers Xenos, H&M en aan C&A.