Logistiek

Distributiecentra

In onze distributiecentra worden alle pakketjes/goederen ontvangen, verdeeld en vervoerd naar u of andere locaties.

Breda – Trekpot

Distributiecentra van circa 16.000 m² BVO verhuurd aan Dynalogic. Met huurder is een nieuwe langdurige huurovereenkomst afgesloten, waarbij het object momenteel volledig wordt gemoderniseerd om aan de nieuwste brandveiligheid- en duurzaamheidseisen te voldoen.

Den-Bosch – Balkweg

Het E-fulfilment center van circa 42.000 m² BVO volledig verhuurd aan Jumbo Distributiecentrum. Het object is voorzien van circa 2.200 zonnepanelen.

Waddinxveen – Handelsweg

Distributiecentrum 26.000 m² BVO langdurig verhuurd aan Dachser Logistics, sinds 2009. Onlangs is de huurovereenkomst weer verlengd met een termijn van 10 jaar. Het object is voorzien van een energielabel A, daarnaast worden er momenteel circa 1.400 zonnepanelen geplaatst.

Light industrial

Houten – Meidoornkade

Kantoorruimte met bedrijfshal voorzien van getekende groenverklaring van circa 11.400 m² BVO en is langjarig verhuurd aan SKF. De bedrijfshal is met een loopbrug verbonden aan de kantoorruimte. In 2019 heeft A.J. Real Estate in opdracht van SKF de een nieuwe bedrijfshal ontwikkeld en gerealiseerd. De kantoorruimten zijn gelijktijdig volledig gerevitaliseerd en voldoen aan de nieuwste normen.