Lidl aan de Callunastraat in Wezep

Na ruim 8 maanden bouwen, was woensdag 29 maart om 09:00 de feestelijke opening van de nieuw gerealiseerde Lidl-supermarkt aan de Callunastraat in Wezep. De winkelruimte heeft een oppervlakte van circa 1.960 m2 BVO.

Deze nieuwe supermarkt is ingericht volgens de nieuwste Lidl-formule met een groot aanbod voor dagverse producten. Het ‘Vers & Ambachtelijk’ meubel is het middelpunt van deze winkel en heeft een divers en betaalbaar assortiment aan vleeswaren, kazen, tapas- en borrelhapjes. Daarnaast beschikt de nieuwe supermarkt over 4 reguliere en 7 zelfscankassa’s.

Deze duurzaam gerealiseerde supermarkt is voorzien van ruim 400 zonnepanelen, is gasloos gebouwd en voldoet aan de strengste isolatiewaarde. Het bijbehorende energielabel is dan ook A++++.

Tevens is het parkeerterrein, in het centrum van Wezep, gereconstrueerd en zijn de aansluitingen met de overige winkels geoptimaliseerd. De nieuwe Lidl-supermarkt, samen met de bestaande winkelpassage en de later dit jaar te openen nieuwe Plus-supermarkt, in eigendom bij Van den Hoven, vormen daarmee een aantrekkelijke locatie voor alle dagelijkse boodschappen.